Rathlouskolen

- en fri grundskole i Odder

Hvorfor skal du vælge Rathlouskolen?

• Faste lave klassekvotienter (max. 20 elever i 0. - 5. klasse og max. 22 elever i 6. - 9. klasse).
  • Tydelige strukturer og overskuelige enheder, der giver plads til kreativitet og faglig fordybelse.
  • Engagerede og dygtige lærere og pædagoger med tæt personlig kontakt til børn og forældre.
  • Stærke fællesskaber og høj trivsel (MOT og Fri for Mobberi)
  • Årlige hytteture eller lejrskoler, skolefester og store teaterforestillinger.
  • Tæt skole-hjem samarbejde, engagerede forældre og høj grad af forældreindflydelse.
  • Kortere skoledage i indskolingen giver tid til fordybelse.
  • 95 - 100% af vores elever gennemfører en ungdomsuddannelse.

Ring på 8656 1844 og hør nærmere eller rekvirer tilmeldingsblanket og materiale om skolen her

Jes Wedel Lorenzen den 06-02-2019
    Skoleleder Jes Wedel Lorenzen fratræder stillingen som skoleleder på Rathlouskolen med udgangen af juli 2019.

"Jeg har besluttet mig for, at nuværende skoleår skal være mit sidste på Rathlouskolen. Derfor holder  jeg med udgangen af skoleåret og ser frem til at prøve noget helt nyt i mit liv" siger Jes Wedel Lorenzen.

"Det er med beklagelse, at bestyrelsen har modtaget meddelelse om, at Jes fratræder stillingen som skoleleder. Bestyrelsen takker Jes for hans store engagement på Rathlouskolen gennem de sidste 8 år og ønsker Jes held og lykke fremover" siger Erika Zvingilaite, Rathlouskolens bestyrelsesformand.

Rathlouskolen arbejder nu med at tilrettelægge en proces for at finde Rathlouskolens kommende skoleleder.
    Kirsten Engsig Jensen den 08-02-2019
    Engageret pædagog søges til Rathlouskolen pr. 1. april 2019

(se stillingsannoncen på vedhæftede bilag eller på følgende link)
    Kirsten Engsig Jensen den 01-02-2019
    ÅBENT BIBLIOTEK i Odder

Nyhedsbrev fra Odder Bibliotek (se bilag)
    Kirsten Engsig Jensen den 24-01-2019

Vi bygger om i administrationen. Det betyder at vores telefon- og omstillingsanlæg pt. er ude af drift.

Derfor kan vi kun træffes på skolens hovednummer som er: 86 56 18 44

Kirsten Engsig
    Adm. leder
    Jes Wedel Lorenzen den 15-01-2019
    kære forældre

Fra onsdag den 15 januar vil der ske en del ændringer i Villa Rathlou  i stueplan og kontorene bliver renoveret samtidigt med al kabling ifm netværk, varslingsanlæg, telefon m.m bliver flyttet  og installeret et mere hensigtsmæssigt sted.

Det betyder at :
    * administration og skolens ledere vil være på midlertidige kontorer på 1. sal i Villa Rathlou
    * administrationskontor vil befinde sig mødelokale 1
    * skolens ledelse vil have kontorer lidt længere ned ad gangen i danskdepotet
    * fra onsdag den 16. januar vil der blive sat en støvvæg op i stueplan. Den vil dele rummet op således, at personale, elever og forældre kun må bruge indgangen fra Rosensgade og håndværkerne skal gå ind fra skolegården.
    * herefter vil håndværkerne gå  i gang med projektet, hvilket til tider nok kan medføre en del støj- og støvgener. Men vi vil være meget opmærksomme på den del.

Vi forventer, at hele projektet er afsluttet i uge 9 eller 10yes

Vi beklager de gener det måtte medføre i den periode og vi ser frem til at få kontoret renoveret, så det fremstår mere indbydende og pænt.

Jes
  • 19-02-2019