Rathlouskolen

- en fri grundskole i Odder

Billedet på sidehoved

"Vores mål er at skabe en skole, hvor tryghed, glæde og omsorg er omdrejningspunktet for fælleskabet. Lige så vigtigt er det, at undervisningen fremmer det enkelte barns personlige, kreative og faglige udvikling"

Ring 8656 1844 og hør mere om Rathlouskolen og muligheden for optagelse.

Jes Wedel Lorenzen den 03-07-2015
    1. skoledag efter sommerferien:

mandag den 10. august

1.- 6. årgang: 08.10 - 11.40 (klasselærerdag)

7.- 9. årgang: 08.20 - 11.40 (klasselærerdag)

NB: de nye børnehaveklasser mødes kl 09.00 ved Bakkehuset

mvh Jes
  • Kirsten Engsig Jensen den 25-06-2015

ActiveKid – sommerens børneaktiviteter

I ActiveKid folderen finder du hver dag fra den 27. juni-23. august 2015 aktiviteter i dit nærområde – Odder, Horsens og Juelsminde. Her tilbydes børnene bl.a.

• at være kreativ og designe din egen super flotte drømmefanger

• at komme til åben færge på Tunøfærgen og se navigationsudstyret, redningsudstyret,

maskinrummet - og høre om skibets opbygning både over og under dæk

• at tage på tur og se verden fra en hesteryg eller - vogn

• at komme på GPS-safaritur på Odder Museum, hvor man skal løse forskellige spændende opgaver

Du finder ActiveKid hæftet online her

Læs mere om ActiveKid aktiviteterne på www.activeKid.dk

Jes Wedel Lorenzen den 09-06-2015
    Arbejdet med udearealet går i gang nusmiley

Det har været undervejs et stykke tid, men nu er det på plads og et af vores store indsatsområder bliver til virkelighed.
    I morgen - dvs. onsdag den 10 juni  begynder anlægsgartneren sit arbejde med udearealet  bagved Jarlings Hus og de starter med at nedbryde en del af muren ud mod Rosensgade, således at diverse arbejdsmaskiner kan få adgang til området mellem Jarlings Hus og de mørke pavilloner samt skolegården og  nr 79. Bl.a. bliver der lagt en del køreplader ud på Rosensgade samt skolegården over mod Jarlings Hus.
    Der bliver sørget for, at  hele området bliver hermetisk spærret af med byggehegn. Vores lærere samt pædagoger orienterer og guider børnene løbende, hvilken vej de skal følge for at komme til og fra Jarlings Hus, 79 og Bakkehuset. Afspærringen sørger for at det sikkerhedsmæssige overholdes, men alligevel giver fin lejlighed til at følge med i processen.
    Det betyder selvfølgelig også, at vi i de sidste 2½ uger af dette skoleår skal rykke sammen og deles om mindre plads, men jeg har en forventning om, at det godt kan lade sig gøre i så forholdsvis kort tid. Anlægsgartneren vil tage så meget hensyn til skolens dagligdag som muligt og er opmærksom på de forskellige aktiviteter som de skal undgå at forstyrre.
    Forældre bedes være opmærksomme på at parkeringsforholdene ved Jarlings Hus og Bakkehuset vil blive begrænset i den kommende periode og vi anbefaler, at man i stedet parkerer ved Skovbakken eller på P-pladserne ved Rapauchsgade.
    Projektet forventes i det store og hele  afsluttet inden skoleårets start, dvs den 10 august.
    Vi glæder os rigtig meget til at få et nyt, spændende udeareal til rådighed og til glæde for vores børn.
    mvh en forventningsfuld Jes

NB: Vedlagt visualisering af projektet så I kan få en fornemmelse af, hvordan det skal komme til at se ud, når vi er helt færdige.